Accommodatie

De First International Conference on Vitamin B12 Deficiency in Clinical Practice vindt plaats op een unieke locatie: het voormalige Stoomschip Rotterdam dat in 1959 te water ging. Het schip is wereldberoemd door zijn diensten op de Holland-Amerika Lijn en als luxueus cruiseschip. In 2008 werd het volledig gerestaureerd. Sindsdien ligt het aangemeerd aan een kade in het centrum van Rotterdam. Het is een van de iconen van de wereldstad.

Het schip is tegenwoordig een hotel, restaurant, bar en congrescentrum in één. Waar vroeger de hutten waren, vindt u nu de kamers van het 4-sterrenhotel. U kunt deze reserveren voor een of meerdere overnachtingen.

Doordat het schip in het hart van de stad ligt, kunt u per watertaxi of te voet de Maasoevers, de binnenstad en de havens ontdekken. Wilt u liever aan boord blijven, dan kunt u genieten van de verschillende dekken en horecagelegenheden. Een rondleiding door het hele schip is ook aan te bevelen.

Tijdens de First International Conference on Vitamin B12 Deficiency in Clinical Practice maken we gebruik van verschillende grote zalen, waaronder het Theater waar maximaal 500 gegadigden kunnen plaatsnemen. Uiteraard wordt tijdens het hele congres rekening gehouden met de actuele regels ten aanzien van COVID-19.

Website Stoomschip Rotterdam

SS Rotterdam
Conference Room
Hotel Room